Fitness Business Romania, primul eveniment dedicat industriei fitness din tara

TIMISOARA. În data de 5 octombrie, la Timișoara a avut loc primul eveniment dedicat mediului de afaceri din industria fitness din România. Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions este un eveniment de o zi, în care operatorii, managerii și proprietarii de cluburi de fitness din România pot să afle informații, strategii și sfaturi pe care le pot implementa cu ușurință la clubul lor de fitness.

Evenimentele din seria Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions sunt organizate de RomaniaActive, asociația sălilor de health & fitness din România și UPfit.cloud.

”Dorim să sprijinim sectorul fitness din România. Acesta este și motivul pentru care am creat asociația RomaniaActive. Aceste evenimente sunt doar începutul unui proiect mai amplu, prin care ne dorim să sprijinim toate sălile și cluburile de health & fitness să depășească dificultățile cu care s-au confruntat în timpul pandemiei, sa se dezvolte și împreună să construim un sector puternic și de succes”, a declarat Kent Orrgren, președintele asociației RomaniaActive și CEO World Class Romania.

Primul eveniment din seria Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions a avut loc la Timișoara, în 5 octombrie, la Iulius Congress Hall. Au fost prezenți o serie de speakeri cu experiență în industrie, care au susținut prezentări și panel-uri cu informații utile pentru toți operatorii din fitness.

Industria fitness din România a ajuns la un nou nivel de dezvoltare. Acum nu mai este de ajuns ca fiecare club să încerce să se dezvolte de unul singur, încercând să ghicească trendurile și încotro se îndreaptă industria. Dacă vrem ca toate cluburile noastre să se dezvolte, atunci este nevoie să ne unim forțele. Este nevoie ca toți operatorii din fitness să-și unească forțele și să pună umărul la dezvoltarea pieței, pentru că doar așa putem garanta dezvoltarea și creșterea sectorului fitness și numai așa putem să ne dezvoltăm fiecare cluburile de fitness”, a precizat Cosmin Șorban, membru fondator RomaniaActive și fondator Smartfit Timișoara.

Scopul evenimentelor Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions este să oferim operatorilor sfaturi și idei pe care le pot aplica la sala lor de fitness imediat, fără prea mult efort. Sfaturi și strategii pe care le-am văzut că funcționează la o mulțime de alte cluburi de fitness”, a explicat George Damian, CEO și co-fondator UPfit.cloud, partener RomaniaActive.

A doilea eveniment din seria Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions va avea loc în 19 octombrie la Hotel Kronwell din Brașov. Participarea la aceste eveniment se va face tot pe baza înscrierilor online, locurile fiind limitate.

Operatorii și profesioniștii din domeniul fitness care doresc să participe la evenimentul din Brașov o pot face gratuit înscriindu-se pe site-ul www.fitness-business-romania.ro. Accesul la eveniment se face doar pe baza înscrierilor online, locurile fiind limitate.

RomaniaActive – Asociaţia Română de Health & Fitness (RHFA) este o inițiativă concepută pentru a promova interesele tuturor organizațiilor care lucrează în domeniu și pentru a motiva mai mulți români să fie, mai activi, mai des. Asociația lucrează în alianță cu EuropeActive, vocea principală care reprezintă sectorul european de fitness, alte comitete europene și, de asemenea, IHRSA, Asociația Globală pentru Sănătate și Fitness, pentru a se asigura că membrii săi se află în prim-planul tuturor modificărilor legislative ce privesc sectorul sănătății și fitnessului și sunt, de asemenea, implicați în dezvoltarea acestor idei de schimbare.

UPfit.cloud este liderul pe piața de soluții digitale pentru săli de fitness din România. Cu o experiență de peste opt ani în industria fitness, UPfit.cloud lucrează cu cele mai mari săli de fitness țara noastră, având un portofoliu de peste 150 de cluburi din România, Ungaria, Serbia și Emiratele Arabe Unite.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...