Noutati :

Fiscul incepe reorganizarea personalului, la nivel national. O parte dintre angajati vor fi concediati

5 august, 2013 - 06:32 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Toate institutiile fiscale se reorganizeaza, incepand din aceasta saptamana, astfel incat o parte dintre angajati vor fi concediati, altii mutati, dar se vor face si angajari. Dupa disponibilizari, in sapte zile ar trebui sa fie publica lista cu posturile vacante deoarece institutia ramane cu acelasi numar de angajati, dar alte posturi.

O parte dintre functionarii publici vor primi preavize si vor avea posibilitatea sa opteze, in functie de pregatirea fiecaruia, pentru ocuparea unuia dintre posturile alocate activitatilor deficitare (Directia Generala Antifrauda Fiscala, Directia Generala pentru Administrarea Marilor Contribuabili, inspectie fiscala, IT, juridic, executare silita, etc), scrie capital.ro.

In urmatoarele 7 zile, lista tuturor posturilor vacante va f publicata la sediile unitatilor fiscale teritoriale ale ANAF si postata pe internet pentru a putea fi consultata de catre toti functionarii publici. In cazurile in care pentru acelasi post opteaza doi sau mai multi functionari publici, se va organiza concurs.

Obiectivele urmarite de A.N.A.F. in acest demers sunt cresterea capacitatii administratiei pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale precum si cresterea gradului de conformare voluntara la plata in vederea imbunatatirii substantiale a colectarii impozitelor si a contributiilor sociale.

Mai multe detalii AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Abureala.O sa se inmulteasca si astia ca parlamentarii.