Fisa medicala pe net, lansata in Romania de o retea sociala profesionala online a medicilor din Romania

PacientBun.ro, impreuna cu site-ul sora DoctorBun.ro, vin cu un concept unic pentru Romania, posibilitatea de a-ti incarca fisa medicala online. Acum nu o sa mai ai grija hartiilor, fiecare set de analize, consultatie sau fisa de externare sunt stocate online si, in timp, vei avea intregul tau istoric medical la un click distanta. Vei stii exact unde si cand ai fost la ultima consultatie si, mai ales, care au fost rezultatele ei.

Si pentru ca totul sa fie si mai usor si sa nu mai pierzi timpul prin spitale, fisa ta medicala poate fi trimisa spre vizualizare medicilor activi din DoctorBun.ro – prima retea sociala profesionala a medicilor din Romania. Medicul care ti-a vizualizat fisa poate sa-ti spuna daca problemele pe care le ai sunt de competenta lui sau iti poate recomanda un alt specialist.

Cum functioneaza fisa medicala online

Pentru a-ti incarca fisa medicala trebuie sa-ti faci un cont pe PacientBun.ro, dupa care iti introduci datele din analize. Cand fisa este completata, o trimiti unui doctor. Datele pe care le introduci sunt confidentiale, nu pot fi vazute decat de tine si de medicii carora le trimiti fisa.

„Am creat acest sistem pentru a veni in sprijinul oamenilor care se simt ignorati de sistemul sanitar romanesc. Cred ca aceasta idee are un potential considerabil de a imbunatati relatia pacient-medic din Romania“, spune Teodor Mincu, General Manager Flying Bits, compania care a pus la punct acest sistem.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...