Noutati :

Firmele timisene invitate sa viziteze expo AGROTICA in conditii de gratuitate

22 iulie, 2022 - 09:13 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti prin Biroul Economic si Comercial, invita firmele timisene sa participe in calitate de vizitator la Targu International pentru Echipamente, Utilaje Agricole si Furnituri „AGROTICA 2022”, care va avea loc la Centrul International HELEXPO Salonic, in perioada 20 – 23 octombrie 2022.

Aflat la cea de-a 29-a ediție, AGROTICA este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și din sud-estul Europei care reunește producători de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare și produse din domenii conexe.

Prin«Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, companiile timișene beneficiază de gratuitate la cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4/5*) și transport cu avionul – pentru un reprezentant al firmei participante precum și de organizarea întâlnirilor B2B cu firmele expozante în funcție de interesul exprimat. Totodată, vor putea lua parte la conferințele tematice susținute de speakeri internaționali.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/ .

IMPORTANT!
Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție iar participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire.

Costuri de organizare:
150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)
300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre)
Termen de înscriere: 15 august 2022

Relații suplimentare privind procedura de înscriere la tel.0372185285, E-mail: [email protected], Cristina COROIAN, consultant cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...