Firmele timisene, invitate la Kikinda la un wokshop despre eco-eficienta

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de partener coordonator al Proiectului “Made in Banat”, finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Republica Serbia, participa impreuna cu 10 firme timisene, la cel de-al 8-lea workshop organizat in cadrul proiectului, la Camera Economica Regionala Kikinda, in perioada 19 – 20 februarie 2015.

Tema principala este

COMPETITIVITATEA

iar in cadrul acestea vor fi discutate aspecte privind:

* Tehnologiile prietenoase cu mediul
* Eco-eficienta – aspecte economice, sustenabilitate

Se vor face aplicatii practice si vor fi prezentate informatii despre magazinul virtual – solutie de e-commerce care functioneaza ca un mall cu 40 de magazine, prin care se pot promova minim 1000 de produse / firma, aplicatia oferind firmelor si posibilitatea de vanzare on-line.

Alaturi de firmele timisene, la eveniment vor fi prezente si 10 firme din Serbia interesate de a obtine marca „Made in Banat”, garantie a calitatii, competitivitatii si originii banatene a produselor sau serviciilor oferite.

Reamintim ca Proiectul MADE IN BANAT este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis (ADETIM), Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala Zrenjanin si Camera Economica Regionala Kikinda si vizeaza cresterea competitivitatii IMM-urilor care realizeaza produse specifice regiunii Banatului prin promovarea acestora sub marca „Made in Banat”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...