Noutati :

Firmele timisene, invitate de CCIAT sa viziteze expo Philoxenia Salonic, gratuit

21 iulie, 2022 - 10:33 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și HELEXPO Salonic, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București prin Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să  participe în calitate de vizitatori la cel mai mare și important târg internațional de turism – PHILOXENIA, care se desfășoară la Centrul Expozițional HELEXPO Salonic, în perioada 18 – 20 noiembrie 2022.

Cea de-a 37-a ediție a Târgului Internațional de Turism PHILOXENIA va reuni peste 235 de expozanți din peste 12 țări, care activează în domeniul turismului și al serviciilor conexe respectiv: agenții de turism, tour-operatori, organizatori de evenimente.

Prin«Hosted Buyers Program», companiile timișene beneficiază de gratuitate la cazare (2/3 nopți în hotel de 4/5*) și transport cu avionul – pentru un reprezentant al firmei participante precum și de organizarea întâlnirilor B2B cu firmele expozante în funcție de interesul exprimat. Totodată, vor putea lua parte la conferințele tematice susținute de speakeri internaționali.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/ .

 IMPORTANT!

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție iar participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire.

 Costuri de organizare:

150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)
300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre)

 Termen de înscriere: 15 august 2022

 ***

 Relații suplimentare privind procedura de înscriere:

Telefon: 0372 185 285, e-mail: [email protected], Cristina COROIAN, Consultant Cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...