Noutati :

Firmele timisene, invitate de CCIAT intr-o misiune economica, in Grecia

11 ianuarie, 2018 - 11:06 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti prin Biroul Economic si Comercial, organizeaza, in perioada 24 – 26 februarie 2018, la Salonic (Grecia), o misiune economica de vizitare a Targurilor Internationale pentru Industria Alimentara: ARTOZYMA si DETROP BOUTIQUE.

Targul international ARTOZYMA (produse de panificatie, cofetarie, patiserie, inghetata, echipamente), aflat la cea de-a 8-a editie, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani si sud-estul Europei si se desfasoara la Centrul International HELEXPO din Salonic, concomitent cu targul international DETROP BOUTIQUE (produse alimentare, bauturi, vinuri, delicatese, utilaje, echipamente de ambalare, produse traditionale grecesti), ajuns in acest an la cea de-a 27-a editie.

Mai multe informatii despre expozitii si evenimentele auxiliare sunt disponibile AICI si AICI.

Important!

Prin Programul «Hosted Buyer» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati precum gratuitate pentru cazare (2 nopti in hotel de 4 sau 5 stele) si transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la acest eveniment.

Costuri de organizare: 238 lei (TVA inclus)
Termen de inscriere: 12 ianuarie 2018

In cursul anului trecut, CCIAT a organizat participarea in cadrul Programului «Hosted Buyer» a 11 firme timisene la trei misiuni economice de vizitare a unor targuri internationale sectoriale, la Salonic si Atena (ZOOTECHNIA, Salonic, 2-5 februarie 2017; HORECA, Atena, 10-13 februarie 2017; INFACOMA, Salonic, 2-5 martie 2017).

***

Relatii suplimentare privind procedura de inscriere la tel. 0372 185 241 sau 0372 185 285, e-mail: [email protected], Ana-Maria Kormany – manager proiect CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...