Firmele timisene, invitate ca vizitatori la AGROTICA 2022 Salonic

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial, invita firmele timisene sa participe in calitate de vizitatori la Targul International pentru Echipamente, Utilaje Agricole si Furnituri „AGROTICA 2022”, organizat in perioada 27 – 30 ianuarie 2022, la Salonic, Grecia.

Aflat la cea de-a 29-a editie, Targul International AGROTICA este cel mai important eveniment de profil din sud-estul Europei gazduit de Centrul International HELEXPO Salonic.

Vor fi prezente companii producatoare de masini si echipamente pentru agricultura, tractoare, piese de schimb si componente, sere si sisteme de irigatie, produse chimice, ingrasaminte, cantare, alte domenii conexe. Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en

Prin «Hosted Buyers Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de facilitati precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopti in hotel de 4 sau 5 stele) si transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum si organizarea intalnirilor B2B în cadrul expozitiei.

Biroul Economic si Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie.

Participarea este conditionata de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de imbolnavire. Inainte de plecarea din Romania, trebuie completat formularul ‘PLF’ .

Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT) si 300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

Termen de inscriere: 20 decembrie 2021

Relatii suplimentare privind procedura de inscriere:
Telefon: 0372 185 285, e-mail: [email protected]
Persoana de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.