Firmele timisene din domeniul energetic, invitate de CCIAT intr-o vizita de studiu in Ungaria

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de unic partener in Romania al Programului CLIMATE KIC organizeaza in perioada 20 – 22 noiembrie 2017, la Budapesta, un schimb de experienta cu tema: From nuclear to waste in energy

Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea intre firme din Romania – judetul Timis si Ungaria – zona Budapesta, cat si  accesul la initiativele inovatoare ale celor doua tari si regiuni. Firmele vor participa la sesiuni de informare privind domeniul energetic si la vizite de studiu in centrale specializate in producerea de energie.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, institutii academice de renume si sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitatile cunoasterii si inovarii (KIC) creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a carui misiune este de a crea crestere durabila. Este vorba despre integrarea educatiei, antreprenoriatului si inovatiei avand ca rezultat transformarea creativa a ideilor in produse sau servicii viabile din punct de vedere economic si care sa atenueze schimbarile climatice.

Participarea firmelor este gratuita. Transportul, cazarea si mesele sunt asigurate din bugetul proiectului, singura conditie este cunoasterea limbii engleze la nivel conversational si experienta / interes pentru tema prezentata.

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0728/070830,e-mail: [email protected], Cosmina MIREA – consultant CCIAT.

Termenul de inscriere este data de 14 noiembrie 2017.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...