Firmele se bat sa-si expuna produsele la TimisoaraFoodSummit editia a II-a

În perioada 22-24 noiembrie 2023, Timișoara se transformă într-un paradis culinar, găzduind cea de-a doua ediție a TimișoaraFoodSummit, care adună peste 12 producători pasionați din Banat, Transilvania și întreaga Românie, oferind participanților o experiență gastronomică de neuitat.

CITESTE SI: Afaceri, inovatie si dezbateri de top la TimisoaraFoodSummit 2023

Firmele fericite care au prins loc de expoziție la TimișoaraFoodSummitsunt: Mirdatod Ibănești, CAI Curtici, Crama Aramic, Verdon, Gold Juice, ItalProd, Dorvena, Dealul Dorului, Crama Dradara și Stațiunea de cercetare – Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Caransebeș, oferind o gamă de lactate, vinuri, sucuri, fructe și multe altele.

Cu o varietate impresionantă de produse românești, Profi aduce expoziția Colț de Suflet unde fiecare producător aduce cu sine povestea unică a tradiției și pasiunii locale, oferind o incursiune autentică în gusturile și aromele regiunilor din care provin.

Participanții la TimișoaraFoodSummit pot savura diversele delicatese și pot interacționa direct cu producătorii pentru a înțelege procesul de fabricație și ingredientele de calitate care stau la baza fiecărui produs. Este o oportunitate unică de a descoperi noutăți în lumea gastronomiei și de a aprecia bogăția diversității culinare din România.

Un aspect special al acestui summit este generozitatea producătorilor, care vor oferi participanților ocazia de pleca acasă cu produse autentice, pregătite cu grijă și pasiune. Cadourile oferite de expozanți devin nu doar amintiri gustative, ci și bucurii de împărtășit cu cei dragi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Și…UNDE ma rog are loc evenimentul?Secret???