Firmele membre CCIA Timis, invitate  la Targul International ZR-BizNet Zrenjanin

TIMISOARA. In perioada 20 – 22 septembrie 2018, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o misiune economica la Zrenjanin (Serbia), de participare la Targul International ZR-BizNet 2018, continuare sub o noua denumire a traditionalului Targ de Inovare si Antreprenoriat INOCOOP.

Evenimentul se adreseaza firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea si dezvoltarea afacerilor si investitiilor, la nivel interregional si transfrontalier.

Sunt asteptate companii din toate regiunile Serbiei si din tarile invecinate (Bosnia-Hertegovina, Croatia, Muntenegru, Romania, Ungaria) a caror prezenta ofera posibilitatea de a stabili noi contacte de afaceri, de a crea parteneriate in domenii de interes reciproc.

Totodata, in cadrul programului conex, vor fi organizate seminarii tematice, prezentari de firma, intalniri B2B, etc.

Manifestarea expozitionala este organizata de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regionala de Comert si Industrie a Districtului Administrativ Banatul Central Zrenjanin, Asociatia Generala a Antreprenorilor si Uniunea Patronala din Zrenjanin.

In cadrul Protocolului de Colaborare dintre camerele de comert din Banatul istoric, organizatorii ofera firmelor membre ale CCIA Timis posibilitatea de a expune GRATUIT in stand individual sau in stand comun.

Costul estimativ al deplasarii este de 100 Euro de persoana si include:
– Transport cu microbuz pe ruta Timisoara-Zrenjanin si retur;
– Cazare 2 (doua) nopti loc in camera dubla la pensiune***;
– Inscriere in catalogul expozitiei – se solicita o scurta prezentare a firmei, coordonatele si interesul specific pentru piata Serbiei);
– Asistenta logistica CCIAT pe perioada desfasurarii evenimentului.

Termen limita de confirmare a participarii: 31 august 2018.

***
Informatii suplimentare si inscrieri la tel. 0722/503.138, e-mail: [email protected], Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...