Noutati :

Firmele membre CCIA Timis, invitate la o expozitie, in Ungaria

22 aprilie, 2017 - 01:33 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza pentru firmele membre, in perioada 31 mai – 2 iunie 2017, o misiune economica in Ungaria, de vizitare a Targului International CHINA SMART EXPO Budapesta 2017.

De mai bine de 5 ani, China Smart Expo Budapest este unul din cele mai mari evenimente din Europa Centrala si de Est. La eveniment vor fi prezente peste 600 de companii aprobate de Ministerul Comertului din China care detin licente de export catre UE.

Principalele categorii de produse sunt din domeniile: IT si electronica, industria agro-alimentara, constructii, industria auto, constructii de masini, imobiliare, textile, industria chimica, industria mobilei, echipamente si articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.

In cadrul misiunii economice, organizatorii ofera companiilor interesate de importul de produse din China o serie de facilitati constand in gratuitate pentru cazare (2 nopti in hotel de 3*), transport cu autocarul pe ruta Timisoara – Budapesta si retur, intrarea in expozitie, sala de negociere, translatori pentru limba engleza si chineza (la solicitare, cu rezervare in prealabil).

Conform graficului propus de organizatori, fiecare firma membra a CCIAT va participa la minim 2 intalniri „B2B” cu expozanti chinezi.

Pretul misiunii economice este de 200 lei +TVA (cheltuieli de organizare), iar termenul de inscriere este data de 5 mai 2017.

Relatii suplimentare si inregistrarea participarii la tel. 0372185244 sau 0372185247, e-mail: [email protected] sau [email protected], Diana Pop – referent de specialitate DRE.

Mai multe informatii despre expozitie sunt diponibile pe pagina web a evenimentului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...