Noutati :

Firmele din Timis pot afla, gratuit, care sunt ultimele modificari aduse Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, intr-un seminar organizat de CCIAT

24 februarie, 2016 - 04:48 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara organizeaza in data de 3 martie 2016, cu incepere de la ora 10, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, un seminar de informare si clarificare a celor mai importante modificari si completari aduse Codului fiscal si Codului de Procedura Fiscala.

Seminarul se inscrie in sesiunile de informare si instruire a agentilor economici asupra unor aspecte legislative nationale si europene pe care CCIAT le organizeaza in colaborare cu administratia publica locala, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entitati de interes.

Temele dezbatute privesc modificarile aduse Codului de Procedura Fiscala si Codului Fiscal in domeniul taxei pe valoare adaugata, modificari cu privire la impozitul pe profit si modificari aduse Codului Fiscal in domeniul impozitului pe venit si contributiilor sociale.

Seminarul va fi sustinut de specialisti din cadrul Directiei Regionale a Finantelor Publice Timisoara:
– Eduard AJTAY – sef Administratie adjunct, Activitatea de Inspectie Fiscala
– Olimpia DRAGOMIR – sef Birou Asistenta pentru Contribuabili, AJFP Timis
– Roza Elena TOTH– sef Serviciu Inspectie Fiscala Persoane Fizice, AJFP Timis
– Ileana ROMAN – Consilier superior, Serviciul Asistenta pentru Contribuabili, Administratia pentru contribuabili mijlocii Timisoara
– Elena NEAGU – Consilier superior, Serviciul Asistenta pentru Contribuabili, DGRFP Timisoara

Alaturi de conducerea CCIAT, la eveniment va fi prezent domnul Lucian Ovidiu HEIUS, Director General al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara.
Participarea firmelor este gratuita pe baza invitatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...