Noutati :

Firmele din Timis, invitate de CCIAT la primul Forum de Afaceri on-line Romania-Turcia

23 aprilie, 2021 - 10:12 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Sub sloganul „sansa ta la un parteneriat international”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Ambasada Romaniei in Republica Turcia invita firmele timisene la o intalnire „virtuala“ cu firme din Turcia care si-au exprimat interesul de colaborare in variate sectoare de activitate si sub diferite forme: subcontractare, productie in sistem lohn, asociere mixta, import-export, distributie si/sau comercializare, achizitionare de echipamente, altele.

Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale intre Romania si Republica Turcia si de aceea o importanta deosebita va fi acordata sesiunii de „match-making” intre companiile participante din cele doua tari, sub forma unor paneluri distincte, pe domenii de activitate: agricultura, industrie (materiale plastice, mobilier, design si decoratiuni interioare), materiale de constructie, industria automotive (anvelope, componente electrice) si industria textila (materiale, productie de imbracaminte).

Participarea la eveniment este gratuita.

Termenul limita pentru transmiterea confirmarilor este data 7 mai 2021 – astfel incat reprezentantii Ambasadei Romaniei la Ankara si Camera de Comert din Regiunea Antalya sa poata identifica partenerii de afaceri potriviti.

Forumul de Afaceri va avea loc la inceputul lunii iunie si se va desfasura in limba engleza, pe platforma ZOOM a CCIAT.

inregistrarea la eveniment se face completand talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT: http://www.cciat.ro/cciat_Forum_de_Afaceri_Romania__Turcia.
Ulterior transmiterii talonului de inscriere, participantii vor primi link-ul pentru conectarea la evenimentul on-line.

***

Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: [email protected] sau [email protected]
Persoana de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...