Noutati :

Firmele din Federatia Rusa isi vor prezenta produsele in acest an la Timisoara

6 ianuarie, 2020 - 09:48 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Relatiile economice intre firme din Timisoara si cele din Federatia Rusa vor fi mai solide pana la finalul anului in curs.

Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis lucreaza in acest sens la doua evenimente care vor avea loc in acest an, primul in luna aprilie, iar cel de-al doilea in octombrie. In cadrul celui dintai la Timisoara va ajunge o delegatie de oameni de afaceri din Rusia, care urmeaza sa viziteze Vin Vest si sa isi faca o parere despre modul in care sunt organizate expozitiile CCIAT.

Evenimentul organizat in partea a doua a anului va fi unul diferit, iar planurile CCIAT sunt unele mai cuprinzatoare cand vine vorba de relatia cu Federatia Rusa. Anuntul a fost facut de presedintele executiv Florica Chirita, dupa o intrevedere cu ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Valery Kuzmin.

Vor veni in aprilie, se vor informa despre o expozitie organizata de Camera de Comert, dupa care in octombrie vom avea o expozitie destinata doar Federatiei Ruse. O sa fie o expozitie cu firme din toate domeniile de afaceri, nu stim inca cate firme expozante vor fi, dar suntem siguri ca vor ocupa tot Centrul Regional de Afaceri. Ne bucuram foarte mult de aceasta vizita deoarece relatiile bilaterale vor continua si se vor dezvolta. Mai mult decat atat, stiti ca in decembrie am semnat un acord de parteneriat si am deschis o reprezentanta in New York, vorbeam cu domnul ambasador si despre acest lucru. Vom semna un parteneriat cu una dintre regiuni. Deocamdata suntem in discutii si cu siguranta pana in februarie-martie vom stii despre ce regiune este vorba„, a declarat Florica Chirita, presedinte executiv al CCIAT.

Ambasadorul rus este la a doua sa prezenta la Timisoara si spera ca relatiile intre firme din tara noastra si Federatia Rusa sa fie din ce in ce mai bune.

Federatia Rusa este interesata de continuarea anumite domenii, dar si de reluarea sau construirea unor relatii comerciale si economice cu beneficii reciproce cu Romania. Istoria lunga a relatiilor noastre ofera multe exemple vizibile si profitabile ale parteneriatelor dintre tarile noastre. In acest moment, Rusia si Romania sunt doua economii orientate spre afaceri si profit. Trebuie sa intelegeti ca nu exista vreo bariera reala care in termen economici sa separe tarile noastre. Toate barierele au caracter diferit si pot fi luate in considerare, dar este convingerea noastra ca nu pot impiedica relatiile de afaceri profitabile pentru ambele parti„, spune Valery Kuzmin, ambasador al Federatiei Ruse in Romania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...