Noutati :

Firme timisene, la expozitia ZR-BizNet Zrenjanin 2018

26 septembrie, 2018 - 10:02 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In perioada 20 – 22 septembrie 2018, o delegatie de afaceri a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis a participat la misiunea economica organizata la Zrenjanin (Serbia).

Reprezentanti ai patru firme timisene – S.C. ELBA-COM SA Timisoara, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Sudura si Incercari de Materiale (ISIM) Timisoara, S.C. KPM TECHNIK Timisoara si Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricola Lovrin, si-au prezentat oferta de produse si servicii la Targul International ZR-BizNet, editia a II-a 2018.

Targul s-a adresat firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea si dezvoltarea afacerilor si investitiilor, la nivel interregional si transfrontalier.
Au fost prezente peste 100 de companii din toate regiunile Serbiei si din tarile invecinate: (Bosnia-Hertegovina, Croatia, Muntenegru, Romania, Ungaria), a caror prezenta a oferit cadrul pentru stabilirea de contacte de afaceri in domenii de interes reciproc.

Totodata, firmele timisene au participat la intalnirile B2B care au avut loc in prima zi a expozitiei.

In cursul zilei de vineri, 21 septembrie, a fost organizat un parteneriat de afaceri in domeniul turismului la care au participat agentii de turism si tur operatori din Serbia interesati in a stabili contacte cu omologi din Romania. La intalnire au fost prezenti si reprezentanti ai Asociatiei de Turism Zrenjanin, CCI Zrenjanin, CCIA Timis, Consiliului Judetean Caras-Severin si Asociatiei de Turism a Consiliului Judetean Timis prin persoana dnei Delia Barbu, Director Executiv.

Manifestarea expozitionala a fost organizata de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regionala de Comert si Industrie Zrenjanin, Asociatia Generala a Antreprenorilor si Uniunea Patronala din Zrenjanin.

Datorita relatiilor de colaborare traditionale dintre CCIA Timis si CCI Zrenjanin, firmele timisene au beneficiat de participare gratuita in stand individual sau colectiv.

“Prezenta firmelor timisene si a CCIAT la aceasta manifestare expozitionala, fie ca s-a numit INOCOOP sau BizNet, este una traditionala si, in acelasi timp de succes, caci a condus la stabilirea de contacte de afaceri directe, iar la nivel inter-cameral, la derularea in comun a peste 12 proiecte europene. Succesul de care s-a bucurat in randul vizitatorilor si a publicului profesionist participarea delegatiei timisene la editia din acest an s-a datorat calitatii prezentarilor, profesionalismului si dedicatiei expozantilor nostri. intalnirile cu vizitatorii profesionisti, cele din cadrul parteneriatului de afaceri cat si discutiile cu conducerea Camerei de Comert si Industrie Zrenjanin au condus la stabilirea unor agende de lucru comune, prin vizite de documentare la Timisoara, colaborari in domeniul pregatirii profesionale, distribuire de produse, colaborari in domeniul cercetarii-dezvoltarii, transfer de know-how”, a declarat presei din Serbia doamna Rodica Olinic, consilier Relatii Publice a CCIAT, prezenta la eveniment.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...