Noutati :

Finantare pe 3 ani pentru Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara

18 martie, 2015 - 12:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
3

TIMISOARA. Bancpost a incheiat un acord de finantare cu Aeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara, unul dintre aeroporturile strategice din Romania, al treilea ca numar de pasageri si al doilea din tara din punct de vedere al dotarilor tehnice.

Linia de finantare este destinata acoperirii necesarului de capital de lucru al institutiei si este acordata pentru o durata de 3 ani. Banca a castigat licitatia de finantare organizata de Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” datorita gradului ridicat de adaptabilitate si personalizare, precum si ofertei de finantare flexibile, atat in ceea ce priveste durata, cat si structura de garantii si pret.

Suntem onorati de faptul ca oferta noastra a fost considerata cea mai buna optiune si ca astfel putem contribui la optimizarea fluxurilor de capital de lucru ale unei companii romanesti de prestigiu precum Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia”. Acest acord reitereaza angajamentul Bancpost de sprijinire a sectoarelor cheie din economia romaneasca, precum transporturile, infrastructura, agribusiness, IT, telecom, productia si exportul. Companiile care opereaza in aceste industrii genereaza valoare adaugata si au un potential ridicat de dezvoltare, iar Bancpost are disponibilitatea si mijloacele necesare pentru a participa activ la dezvoltarea lor prin acoperirea diverselor nevoi de produse financiar-bancare”, a declarat Vlad Micu, Director Executiv Corporate Banking Bancpost.

Parteneriatul cu Bancpost va sprijini activitatea curenta a aeroportului pentru urmatorii 3 ani, o perioada de dezvoltare in care ne-am propus obiective ambitioase precum diversificarea contractelor cu companiile aeriene, cresterea numarului de pasageri, deschiderea de noi rute, precum si investitii in infrastructura. Anul acesta avem in plan si intocmirea documentatiilor necesare pentru dezvoltarea transportului intermodal de marfa, precum si extinderea halei cargo. Astfel, linia de finantare contractata ne va permite continuitatea activitatii curente, optimizarea costurilor si concentrarea pe implementarea strategiei de dezvoltare pentru a atinge cu succes obiectivele setate”, a declarat Iulian Daniel Idolu, Director General al Aeroportului International “Traian Vuia” din Timisoara.

Cu o istorie de peste 80 de ani, Aeroportul International Timisoara – “Traian Vuia” (codul IATA: TSR) este al treilea aeroport ca marime din Romania si deserveste o populatie de circa 2,5 milioane de locuitori. Aeroportul indeplineste toate conditiile de siguranta aeronautica conform standardelor internationale si a cunoscut o dezvoltare si modernizare dinamica in ultimii ani. Aeroportul opereaza prin intermediul a doua terminale, cel intern, cu o capacitate de procesare de 700 de pasageri pe ora si trei porti de imbarcare si cel international, cu o capacitate de procesare de 800 pasageri/ora si noua porti de imbarcare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nenea Idolu ,parca era anchetat de DNA! Nu mai vorbesc de emisiunea DOSAR DE POLITICIAN,unde cu lux de amanunte era descrisa caracatita controlata de Idolu cu nasul sau.Contracte fictive titlul emisiunii ….metoda capusa -falimentul ..

  2. Nu mai este mult si il ridica si pe consilierul local ,infractorul de drept comun idolu. Pai comisionul de 20% ca cel al lui vanghelie ca doar sunt prieteni , se ia la fiecare contract. Pai casele si conturile din elvetia si austria de unde le are? Un infractor si alcolist pe deasupra

  3. Mai baieti…de vorbe sunt satul….conturi Elvetia,..Caraibe etc//..vorbe…cei care nu mai pot sa o frece pe bani multi la aeroport,..cei care au fost dati afara..aia comenteaza////….alt director mai bun..nu gasiti postacilor…poate revine cel dinainte…hai ma sa fim seriosi..omul asta,..orice s-ar zice este deocamdata cel mai bun directyor de aeroport….si,.apropo,..nu este anchetat de nimeni…iar dc a gresit,..va plati….punct..restul…..e poveste.