Finala nationala intr-o competitie de idei inovatoare, gazduita de CCIAT

Sapte echipe participa la finala competitiei de idei inovatoare Climate Lauchpad , faza nationala. Ideeile intrate in competitie vor fi sustinute printr-o prezentare de 5 minute urmata de o sesiune de intrebari din partea juriului de 5 minute. In urma deliberarii juriului, se vor alege top 3 finalisti care vor reprezenta Romania la Finala europeana din 4 septembrie de la Amsterdam.

 

“Criteriile de jurizare sunt impactul asupra schimbarilor climatice, potentialul de crestere, competenta dar si entuziasmul echipei. Consideram ca exista oportunitati vaste pentru intreprinderile care se dovedesc inovatoare in privinta combaterii schimbarilor climatice. Acest concurs promoveaza echipele care vin cu idei bune in domeniu si le pregateste pentru a-si dezvolta aceste idei, de a le putea vinde, astfel incat impactul sa fie unul la nivel global” spune Frans Nauta, driector adjunct Climate CCI si fondator ClimateLaunchpad

 

Cele mai bune 10 idei din Europa, stabilite in urma acestui concurs, castiga acces la programul Accelerator Climate-KIC, putand deveni afaceri puternice. Castigatorul marii finale primeste un premiu de 10 000 de euro, locul 2 este recompensat cu 5000 de euro, iar locul 3 cu 2 500 de euro.

 

Mai multe amanunte despre ideile intrate in concurs se pot afla de pe www.climatelaunchpad.org , site unde vor fi afisate si echipele castigatoare la etapa nationala si ai apoi la cea europeana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...