Noutati :

Finala Nationala a ClimateLaunchpad Romania 

23 august, 2022 - 08:36 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener oficial in Romania al EIT Climate-KIC, organizeaza editia 2022 a Finalei Nationale a competitiei de idei inovatoare ClimateLaunchpad.
Evenimentul se va desfasura online, accesand link-ul: ClimateLaunchpad Romania National Final sau poate fi vizionat in direct pe pagina: EIT Climate-KIC Romania.

In cadrul finalei, 6 echipe isi vor prezenta ideile inovatoare “prietenoase cu mediu” si vor concura pentru a obtine un loc in cadrul finalei internationale – ClimateLaunchpad – cea mai mare competitie de idei in domeniul “clean technology” finantata de EIT Climate-KIC.

Trei dintre echipele participante se vor califica pentru Finala Regionala Europeana, care va avea loc in data de 27 Septembrie2022 si vor concura alaturi de echipe din 18 tari pentru a ocupa un loc la Grand Global Final si pentru castigarea unei prime investitii in business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II si 2.500 euro locul III.

Misiunea competitiei este aceea de a atrage potentialul de tehnologii inovative din Europa si de a crea oportunitati pentru inovatori in vederea atenuarii efectelor schimbarilor climatice.

Scopul este accelerarea inovatiilor care conduc la un viitor cu emisii scazute de dioxid de carbon, pentru care trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

Informatii suplimentare la telefon 0721896961, e-mail: [email protected]
Persoana de contact: Cristina Badulescu, coordonator Hub EIT Climate-KIC/CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...