Noutati :

Fii un cetatean implicat! Afla cat este de importanta experienta obtinuta prin voluntariat, la FEAA, in cadrul Universitatii de Vest Timisoara!

10 mai, 2016 - 12:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Experienta profesionala dobandita prin voluntariat, in conformitate cu legislatia nationala si cea a Uniunii Europene, nevoile reale si imediate ale tinerilor sunt subiectele principale ale unei importante conferinte ce va fi organizata de Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest Timisoara.

Evenimentul urmareste incurajarea tinerilor sa se implice in dezbateri si procese consultative. De asemenea, are in vedere dezvoltarea personala prin cresterea gradului de constientizare a cetatenilor in privinta rolului lor in societate.

La conferinta FEAA vor lua parte personalitati marcante de la nivel local, dar si reprezentanti ai ministerelor cu expertiza in domeniu.

Deschiderea Conferintei Internationale ‘Be an Active Citizen‘ (‘Fii un Cetatean Implicat‘) va avea loc joi, 12 mai, de la ora 10.00, la sediul Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor din Cadrul UVT, strada Pestalozzi, nr. 16.

Evenimentul este organizat in cadrul Proiectului „Opportunities and Challenges for Tertiary Educational System in Promoting Evidence-Informed Good Governance Society – ActiveGovEdu”, finantat prin Mecanimul Financiar SEE 2009-2014, de catre Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, in parteneriat cu Institutul de Cercetari Stiinte Sociale al Universitatii din Islanda, Fundatia pentru Tineret Timis si Asociatia Femeilor Tiganci „Pentru Copiii Nostri” din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...