Noutati :

Festivalul Vinului, mutat in Parcul Rozelor, cu muzica populara, rock, Mircea Baniciu si mult vin. Avem programul!

3 noiembrie, 2014 - 12:13 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Se anunta un weekend plin de evenimente pentru timisorenii care sunt amatori de baut vin, dar si pentru cei care locuiesc aproape de Parcul Rozelor. Reprezentantii Primariei Timisoara au mutat Festivalul Vinului in Rozelor. Aceasta, cu toate ca primarul Nicolae Robu anuntase, nu demult, ca muta toate festivalurile la… Padurea Verde.

Primaria Timisoara a anuntat deja programul festivalului care va avea loc in acest sfarsit de saptamana, 7-9 noiembrie, de vineri pana duminica.

La intrarea in parc, pe strada Alexandru Borza, vor fi amenajate standurile cu vin, bucate traditionale si articole mestesugaresti. Reprezentantii primariei promit muzica pentru toate gusturile si preparate din cele mai gustoase stropite cu vinuri din podgorii renumite.

Pe scena din Rozelor, zilnic, intre orele 16:00 – 22:00, vor urca renumiti solisti de muzica populara, printre care si Andreea Voica, Petrica Moise si Petrica Miulescu Irimica, ansambluri folclorice, dar si trupe rock. Printre artistii anuntati se numara si Fanfara Timisoara Big Band, grupul de dans Reflex, trupa Phaser si Mircea Baniciu.

Vedeti programul!

Vineri, 7 noiembrie:
16.00 – 17.00 Ansamblul folcloric Timisul – tineret
17.00 – 22.00 Ansamblul folcloric Timisul cu participarea solistilor vocali: Nicoleta Voica, Stana Stepanescu, Dana Gruescu, Felicia Stoian, Maria Coman, Camelia Miutescu, Ramona Roescu, Ancuta Flesariu, Lavinia Buru, Camelia Florea, Ramona Mihet, Roxana Mag, Petrica Moise, Petrica Miulescu Irimica, Cornel Brici

Sambata, 8 noiembrie:
16.00 Ansamblul Hora Timisului
17.00 Fanfara Timisoara Big Band
18.00 Grupul Reflex
19.00 Recital sustinut de Andreea Voica si Mihaela Petrovici
20.00 Concerte Phaser, What’s Up, Mircea Baniciu Trio

Duminica, 9 noiembrie :
16.00 Ansamblul Folcloric Doina Timisului
17.00 Ansamblul Timisul cu participarea solistilor vocali: Ramona Vita, Carmen Popovici Dumbrava, Doriana Talpes, Andreea Aleusan, Georgiana Vita, Anca Pantiru, Mimi Bortun Popescu, Luminita Safta, Alexandra Iacob, Andrada Chirita, Raluca Modi, Larisa Horvat, Vasile Conea, Adrian Stanca, Dumitru Stoicanescu, Dumitru Teleaga.

Festivalul Vinului este organizat de Primaria Timisoara, prin Casa de Cultura a orasului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Haoleo! Muzica rock? Trebuie si multa politie ca se vor enerva haia de locuiesc hacolo si vor ghasi sute de phortofele prin hiarba.