Noutati :

Festivalul Plai din Timisoara, mai aproape de start. Cine urca pe scena

18 iulie, 2019 - 11:12 AM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Editia cu numarul 14 a Festivalului Plai care se desfasoara in perioada 13 – 15 septembrie, la Timisoara.

CITESTE SI: Reabilitarea Castelului Huniade din Timisoara, intr-o noua etapa. S-a facut receptia lucrarilor pentru latura de Nord – Vest si ar putea fi deschis in 2021, partial

Sunete si ritmuri descoperite de pe plaiuri indepartate, energie exuberanta creata prin fuziunea culturilor si un cadru ce va reaminti de prima zi a festivalului care in 2006 a pus bazele a ceea ce este acum unul dintre principalele evenimente world music din circuitul european.

Vor transmite o parte din identitatea lor prin sunete:

Bebel Gilberto (BR)
Red Baraat (US/IN)
Panjabi MC (UK)
47SOUL (JO/PS)
Orange Blossom (FR/EG)
Nubiyan Twist (UK)
Amira Kheir (SD/IT)
Balkan Taksim (RO)
Gili Yalo (ET/IL)
Bosq (CO)
Sonido Tupinamba (AR)

Festivalul Plai este un eveniment pentru toate varstele, plin de activitati create de peste 30 de entitați menite sa nasca pasiuni şi presarat cu muzica buna din toate colturile lumii.

Abonamentul Festivalului Plai poate fi cumparat cu suma de 98 de lei, online pe www.plai.ro, şi fizic de la librariile Cartureşti. In perioada festivalului valoarea abonamentului va fi de 118 lei, iar biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate la 78 lei.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.plai.ro.

Festivalul Plai 2019 este organizat de voluntarii Centrului Cultural Plai din Timisoara, in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara prin Casa de Cultura a Municipiului Timisoara.
Co-finantator este Consiliul Judetean TimisInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...