Noutati :

Festivalul ISWinT se desfasoara sub patronajul Parlamentului European, anul acesta

23 iulie, 2018 - 03:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. International Student Week in Timisoara (ISWinT), care anul acesta are loc intre 23 iulie – 2 august, este festivalul unde timisorenii sunt invitati sa interactioneze si sa cunoasca peste 100 de studenti din 40 de tari.

Festivalul este organizat de voluntarii Ligii AC si nu numai, cu sprijinul Universitatii Politehnica Timisoara si al partenerilor. Anul acesta, ISWinT are onoarea ca festivitatea de incheiere sa fie sub Patronajul Parlamentului European.

Patronajul este modul prin care Parlamentul European acorda sustinere morala, nemateriala, unui numar limitat de evenimente cu caracter nonprofit, care au o dimensiune europeana clara.

Acest patronaj inseamna pentru ISWinT o recunoastere la nivel european a impactului pe care il aduce in comunitate. Este cu atat mai deosebit, avand in vedere ca anul 2018 marcheaza 25 de ani de ISWinT si anul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri.

Alaturi de studentii internationali, publicul timisorean are ocazia de a lua parte la activitatile pregatite in cadrul editiei aniversare de 25 de ani.

Ziua internationala, cel mai mare eveniment din cadrul ISWinT 2018, pregateste 20 de ateliere creative precum olarit, decoratiuni cu licheni, pictura, dans, tatuaje cu henna, etc. De asemenea, doritorii sunt asteptati sa cunoasca povestile tarilor reprezentate de participantii la festival. Atat atelierele creative, cat si biblioteca vie, vor avea loc in data de 25 iulie, incepand cu ora 17:00, in Parcul Rozelor.

Acesta nu este singurul eveniment deschis publicului larg; organizatorii ISWinT va mai asteapta si cu alte surprize, precum un picnic, un mars al tarilor si workshop-uri despre teme precum educatie, minoritati si drepturile omului. Pentru mai multe detalii, accesati pagina de Facebook a festivalului ISWinT.

Toate evenimentele deschise din cadrul ISWinT au intrare libera si promit o experienta inedita.

***

Pentru mai multe informatii:
Stefania SANTIMBREAN
Coordonator Public Relations & International Affairs ISWinT

[email protected]
0733 573 743Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...