Festivalul Dovleacului de la Kikinda prelungeste orarul Punctului de Trecere a Frontierei Lunga, din Timis!

TIMISOARA. Autoritatile din Serbia si din Romania au solicitat Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane prelungirea orarului de functionare de la Lunga spre Nakovo, in week-end, atunci cand la Kikinda are loc Festivalul Dovleacului.

Asadar, in urma acestei solicitari, acest punct de frontiera va fi deschis in zilele de 10 si 11 octombrie intre orele 20.00- 02.00.

Trecerea frontierei romane spre Serbia se poate face in baza unui document de calatorie valabil (carte de identitate sau pasaport). Posesorii buletinelor de identitate vechi trebuie sa stie ca nu le pot folosi la trecerea frontierei.

CITESTE SI: Placinte zemoase cu ludaie, cu parfum de scortisoara, si multe alte bunatati la Festivalul Dovleacului, aproape de Timisoara. Cand are loc si ce surprize au fost pregatite?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Adica cum vine asta; deschis intre 8 seara si 2 dimineata??? Cred ca e cam anapoda redata informatia. nici nu ma mir, autor: „anonim” ?!

  2. O fi vrut sa spuna ca se extinde de la 20:00 pan’ la 2. Dar de la ce ora e deschis, e un mister. Jurnalisti de doi bani.
    Apropo, a trebuit sa caut pe Google unde-i Lunga asta. Puteau sa spuna „in dreptul Comlosului Mare”, ca sa pricepem mai bine…