Noutati :

Festivalul de opera si opereta in aer liber va avea loc si in acest an la Timisoara, in Parcul Rozelor! Vezi programul!

18 iunie, 2012 - 01:25 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Vesti bune pentru timisorenii iubitori de opera si opereta care vor avea prilejul, si in acest an, sa participe la traditionalul Festival de opera si opereta. Acesta a ajuns la cea de-a VIII-a editie si se va desfasura pe scena din Parcul Rozelor.

Cea de-a VIII-a editie a Festivalului de opera si opereta in aer liber de la Teatrul de vara din Parcul Rozelor Timisoara se va desfasura in perioadele: 24-25-26 august 2012 si 31 august – 1 si 2 septembrie 2012.

Primul spectacol, cel din 24 august va fi Cavaleria Rusticana/ Paiate, iar in 25 august va fi Tara Surasului. In data de 26 august va avea loc Gala de opera, opereta si balet.

In cea de-a doua parte a festivalului vor fi urmatoarele spectacole: Vioevodul Tiganilor (31 august), Carmen (1 septembrie), Hansel si Gretel si Liliacul (2 septembrie)

Spectacolele incep la ora 20.30 (mai putin spectacolul de opera pentru copii „Hansel si Gretel” din data de 02 septembrie 2012, care va incepe la ora 12.00). Intrarea este libera la toate cele 7 evenimente din acest festival.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...