Noutati :

Festivalul Bega Bulevard si-a deschis portile cu un spectacol de flyboard pe Bega. FOTO!

5 septembrie, 2014 - 11:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Malurile Begai ar fi trebuit sa fie neincapatoare, vineri dupa-amiaza, in prima zi a Festivalului Bega Bulevard. Ploaia mocaneasca a stricat insa planurile celor care isi doreau sa vada o super-demonstratie de flyboard pe Bega, dar si parada ambarcatiunilor.

Flyboard este un sport extrem nautic ce are nevoie de echipament special care permite propulsia aeriana si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maximum 10 metri. Timisorenii au putut urmari un adevarat spectacol pe Bega, printre stropi de ploaie. N-au lipsit nici traditionala parada de ambarcatiuni, dar nici concertul sustinut de Fanfara Timisoara Big Band.

Marion Kraeutner Band, Grave for Sale, Phaser si Taxi au deschis seria concertelor incluse anul acesta in cadrul Festivalului Bega Bulevard, seara fiind incheiata cu jonglerii cu foc.

Bega Bulevard 2014 continua sambata si duminica cu fel de fel de activitati pentru copii, piese de teatru, concursuri pe apa si concerte. Duminica are loc Cursa Ratustelor, iar voluntarii Salvo pregatesc din nou o demonstratie de salvare in care vor fi implicati si scafandri.

Foto: Virgil Simonescu

Sambata, 6 septembrie:
10.00 – 20.00 Activitati pentru copii, ateliere de creatie, expozitii la standuri
10.00 Lectii de dans cu Magnum VRD
11.00 Piesa de teatru ”Ariciul” – Teatrul Merlin
12.00 Zumba fitness
17.00 Concursuri pe apa intre diverse tipuri de ambarcatiuni
20.00 Made in TM la Bega Bulevard
Vasile Mardare; Flare; The Different Class; Emil Kindlein Band ; One Lion; The Egocentrics; Blazzaj; Cargo
23.00 Jonglerii cu foc

Duminica, 7 septembrie:
10.00 – 20.00 Activitati pentru copii, ateliere de creatie, expozitii la standuri
09.00 Piti show
10.00 Concert Peregrinii
11.00 Piesa de teatru ”Noua poveste a Scufitei Rosii” – Teatrul Merlin
12.00 Concert A.L.L. Friends Band
13.00 Formatiunea SALVO – simularea unor actiuni de salvare pe diferite tipuri de risc: scafandrii, ambarcatiuni, G.R.I.M.P.(salvari in medii periculoase, in plan vertical)
16.00 Cursa ratustelor pe Bega organizata de Clubul Rotaract TimisoaraInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. nu cred ca primarul a fost de acord cu cea ce sa intimplat azi pe bega cu jeturile