Femeile scunde sunt cele mai sexy

Inevitabil, la discutiile intre barbati, apar intrebari de genul, "ce tip de femeie iti place?". Sa fie blonda, bruneta, scunda sau mai inalta? Cercetatorii de la "Universitatea Burnel" au stabilit, in urma unor studii, ca femeile scunde sunt cele mai atragatoare, informeaza teenproblem.net Pentru a ajunge la acest rezultat, cercetatorii au efectuat un experiment la care au participat 100 de voluntari. Acestia aveau rolul de a indica atractivitatea a 77 de corpuri feminine, care apareau in niste fotografii pe un computer. S-a demonstrat ca cele mai placute pentru barbati au fost femeile cu o statura scunda, dar cu picioare lungi si solide precum si cu sani mari. Cele mai cunoscute reprezentante ale acestei tipologii sunt Scarlett Johansson si Marylin Monroe.

Inevitabil, la discutiile intre barbati, apar intrebari de genul, „ce tip de femeie iti place?”. Sa fie blonda, bruneta, scunda sau mai inalta?

Cercetatorii de la „Universitatea Burnel” au stabilit, in urma unor studii, ca femeile scunde sunt cele mai atragatoare, informeaza teenproblem.net

Pentru a ajunge la acest rezultat, cercetatorii au efectuat un experiment la care au participat 100 de voluntari. Acestia aveau rolul de a indica atractivitatea a 77 de corpuri feminine, care apareau in niste fotografii pe un computer.

S-a demonstrat ca cele mai placute pentru barbati au fost femeile cu o statura scunda, dar cu picioare lungi si solide precum si cu sani mari. Cele mai cunoscute reprezentante ale acestei tipologii sunt Scarlett Johansson si Marylin Monroe.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...