Noutati :

Femeile liberale din Timisoara au ales: Iadranca Barburescu le va conduce!

6 aprilie, 2013 - 02:41 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Femeile libelae din Timisoara s-au intrunit, sambata, la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timisoara pentru a-si alege noua conducere, atat presedinte cat si Biroul de Conducere.

In functia de presedinte al OFL Timisoara a fost aleasa Iadranca Barburescu, membra a PNL din 2008. Aceasta este de profesie inginer si a fost aleasa cu majoritatea voturilor celor peste 70 de membre ale OFL Timisoara prezente la Adunarea Generala.

Biroul de Conducere al OFL Timisoara are urmatoarea componenta: vicepresedinte – Camelia Gurban, Mariana Gheata, Ildiko Homitchi, Gabriela Badica, Alexandra Iacovania, Petronela Timofte si Mihaela Moldovan; membre – Gabriela Mitru, Steluta Ursu, Mariana Furdui, Csila Zambori, Gizela Friedmann, Loreni Baciu, Doina Schedan, Mariana Peteu, Simona Andreescu, Ivana Suboni, Mihaela Deme; supleante – Ioana Valungan, Nicoleta Paun, Iulia Caldararu, Roxana Vlas, Stefania Vasilescu.

La evenimentul organizat de femeile liberale din Timisoara au participat, ca invitati, presedintele PNL Timis, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, senatorii Ben-Oni Ardelean si Petru Ehegartner, viceprimarul Timisoarei Dan Diaconu, vicepresedintele CJ Timis, Marian Constantin Vasile, precum si membri ai Biroului Permanent Teritorial al PNL Timi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Liliana! Tu n-ai invatat ca trebuie sa relateyi impartial, corect si complet o stire?
    De ce nu spui ca in sala au fost prezente doar sustinatoarele Iadrancai, adica cca. o cincime(!) din liberalele cu drept de vot, restul boicotand alegerile?
    Faptul ca Robu&co. au girat acest circ ieftin, cred ca nu mai mira pe nimeni!