Opinia Timisoarei

Femeie lovita de un curier pe bicicleta, pe pista pentru transportul pe doua roti, la Timisoara. A fost luata cu salvarea

TIMISOARA. Accident la Timisoara. O femeie a fost ranita, dupa ce a fost lovita de un curier care circula pe bicicleta.

CITESTE SI: In loc sa demonstreze ca stiu sa mearga pe bicicleta, vor face genuflexiuni. Se schimba probele sportive la angajare pentru politistii locali din Timisoara 

Accidentul a avut loc duminica pe strada Aries, pe trotuarul din zona blocurilor turn. Femeia mergea catre Spitalul Judetean, insa nu pe trotuarul pentru pietoni, ci pe pista destinata biciclistilor si trotinetistilor, cand a fost surprinsa si izbita de un tanar curier. Acesta asigura un transport cu o bicicleta electrica.

In urma impactului, femeia a fost trantita la pamant si ranita.

Un barbat, in varsta de 30 de ani,ce conducea o bicicleta electrica pe pista de biciclete de pe strada Aries, pe partea dreapta a sensului de mers dinspre strada Surorile Martir Caceu inspre bulevardul Liviu Rebreanu, iar la un moment dat a surprins si accidentat o femeie, in varsta de 65 de ani, care se deplasa pe pista de biciclete, desi era amenajat trotuar pentru circulatia pietonilor. In urma impactului, a rezultat ranirea femeii„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

La fata locului a ajuns un echipaj al ambulantei, dar si politistii, care au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Din fericire, femeia nu a suferit rani grave.

Exit mobile version