Noutati :

Federatia Romana de Judo le cere lui Victor Ciutacu si Mircea Badea sa-i prezinte scuze Alinei Dumitru

1 august, 2012 - 07:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Iesirile nervoase la adresa sportivei care a adus primul argint al Romaniai la Jocurile Olimpice de la Londra, pe retelele de socializare, ale lui Ciutacu si Badea n-au fost trecute cu vederea.


Federatia Romana de Judo (FRJ) condamna intr-un comunicat „atacurile nedemne” lansate contra Alinei Dumitru si le solicita lui Victor Ciutacu si Mircea Badea sa ceara sportivei „scuzele cuvenite”, dupa ce acestia ar fi jignit-o prin intermediul unei retele de socializare, incriminind folosirea declaratiilor facute de ea la Olimpiada in confruntarea politica din tara.

Federatia Romana de Judo isi exprima dezaprobarea cu privire la transformarea unui mare succes inregistrat de sportul romanesc la cea mai importanta competitie internationala intr-un subiect ieftin de campanie electorala si isi arata sustinerea fata de Alina Dumitru, sportiva care a cazut victima acestei campanii„, se arata in comunicat.

Asa am putut afla, din gura si condeiele unor cunoscuti formatori de opinie din tara, precum Victor Ciutacu si Mircea Badea, epitete jignitoare si intepretari nefericite, potrivit carora «snoaba» Alina Dumitru s-ar fi simtit «vexata» de lipsa unor felicitari de la inaltii oficiali ai statului si, ca atare, «ofuscata», s-ar fi razbunat refuzind sa participe, prin vot, la consultarea populara de duminica. Nimic mai fals, nimic mai degrandant, nimic mai mitocanesc decit o asemenea interpretare!”, considera FRJ, pretinzind celor doi „sa-si revizuiasca atitudinile si sa ceara scuzele cuvenite acestei victime nevinovate„.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...