Noutati :

FEAA si-a schimbat hainele in lumea virtuala! Vezi noul site al facultatii!

11 octombrie, 2011 - 01:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor a revenit in lumea virtuala in haine noi. Incepand de astazi, cei interesati pot afla stiri, informatii despre facultate, oferta educationala, procesul de admitere, cele trei cicluri de studii – licenta, masterat si doctorat,  dar si despre de cercetare de pe site-ul www.feaa.uvt.ro.

De asemenea, intr-alta sectiune a site-ului sunt prezentate obiectivele, valorile, misiunea si viziunea FEAA dar si departamentele si birourile institutiei de invatamant superior.

Tot pe pagina de internet a institutiei pot fi gasite informatii despre programele internationale ale FEAA, publicatiile editate sub egida FEAA, fotografii de la diverse actiuni si o lista cu partenerii Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor.

Site-ul are un design nou, functional, cu rubrici bine conturate, evidentiate prin pozitionarea in chenare distincte, cu specificatii simple si clare, accesibile oricui. Speram sa fie un instrument util  pentru studenti, pentru cei care vor sa urmeze, pe viitor, cursurile facultatii noastre si au nevoie de informatiile necesare, pentru partenerii si colaboratorii nostrii atat din mediul academic cat si din mediul de business„, spune decanul facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor, prof. dr. Marilen Pirtea.

De asemenea, cei interesati se pot abona la newsletter-ul facultatii sau pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/FEAA.Timisoara, pe twitter FEAATM sau pe pagina de linkedin: http://www.linkedin.com/company/faculty-of-economics-and-business-administration-timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...