Noutati :

FEAA propune o provocare la Timisoara: meci de fotbal in costum si cravata

30 martie, 2011 - 01:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Se iau  profesori universitari si  oameni de afaceri dintre cei mai cunoscuti din Timisoara si se alcatuiesc doua echipe. Se alege un teren neutru, se umple o tribuna cu suporteri din cele doua medii, academic si business iar echipamentul de joc este costumul business. Timp de o ora, fiecare echipa  incearca sa demonstreze ca este mai buna decat cealalta.

Nu vorbim de o intrecere academica sau de business ci de un meci de fotbal intre 2 echipe, cea a profesorilor de la Universitatea de Vest din Timisoara si cea a unor oameni de afaceri din mediul de business local.
Ideea meciului de fotbal in costum este aceea de a demonstra ca afacerile, sportul, educatia  si fair-play-ul trebuie sa coexiste.

Asa ca, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor impreuna cu Fundatia Oeconomica Timisensis, Asociatia JCI Timisoara si Arena Viola organizeaza meciul dintre profesorii universitari si oamenii de afaceri.

Capitanul echipei Academics este decanul FEAA, prof. univ. dr. Marilen Pirtea. Din echipa universitara mai fac parte prof.univ.dr. Petru stefea – Prorector UVT, conf.univ. dr.  Lucian Bercea-prodecan facultatea de Drept si stiinte Administrative si conf.univ.dr. Bunoiu Madalin – secretar stiintific al facultatii de Fizica.

Echipa Business este condusa de Florentin Banu. Din selectionata   care va fi aliniata la start fac mai parte oamenii de afaceri  Sorin Suru, Radu Mihaescu si Sorin Posa.

„Ideea evenimentului este de a promova fair-playul in business si sport. Facultatea are pe langa un rol pur didactic  si menirea de a modela caractere si de a educa atitudini”, spune decanul FEAA, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

Partida va avea loc in 1 aprilie de la ora 15.00 pe miniterenul de fotbal din incinta Arena Viola din cartierul Dacia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...