Noutati :

FC Ghiroda a fost declarata campioana Ligii a IV-a! De ce nu a ajuns ASU Poli la baraj! Vezi decizia luata la AJF Timis!

5 iunie, 2014 - 02:39 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
ASU Politehnica, echipa sustinuta de suporterii alb-violeti nu va merge la barajul pentru promovarea in Liga a III-a. Cel putin asa a decis Comisia de Disciplina a AJF Timis.
 
 Intrunita joi,  Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Timis a analizat cerere depusa de reprezentantul FC Chisoda, Alin Rus de retragere a echipei din campionat si respins acesta solicitare.
Motivatia data de membrii Comisiei este ca Alin Rus nu a depus la AJF si un mandat de imputernicire din partea Consilului Director sau a Adunarii Generale a FC Chisoda, iar cererea nu a  intrunit conditiile de fond si forma cerute de regulament.
Astfel s-a decis excluderea din campionat a echipei FC Chisoda, decizie care implica mentinerea rezultatelor obtinute in turul si returul campionatului Ligii a IV-a si omologarea cu scorul de 3-0 doar a meciurilor la care nu s-a prezentat Chisoda, cu   Jimbolia si Progresul Gataia.
In urma acestor hotarari, echipa sustinuta de suporterii timisore, ASU Politehnica rateaza barajul,  FC Ghiroda fiind declaratac campioana Ligii a IV-a.
Reprezentantii lui ASU Poli au dreptul sa conteste deciziile luate de Comisia de Disciplina a AJF Timis in termen de 5 zile.
Iata decizia completa:
Hotararea nr. 15/05.06.2014 a Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Timis
In sedinta Comisiei de Disciplina a Ligii a IV-a, membrii comisiei au luat urmatoarele hotarari:
1.       Cu privire la decizia nr. 14/29.05.2014, hotarare neapelata in termen legal de catre reprezentantii CS FC Chisoda, hotararea nr. 14/29.05.2014, ramane definitive si irevocabila;
2.       Cu privire la adresa nr. 49/29.05.2014, depusa de catre reprezentantul CS FC Chisoda, domnul presedinte Alin Rus, constata:
a.       In privinta retragerii din campionatul Ligii a IV-a a echipei CS FC Chisoda, reprezentantul legal, domnul Alin Rus, nu are depus mandat de imputernicire din partea Adunarii Generale sau al Consiliului Director al CS FC Chisoda, conform art. 35 din statutul CS FC Chisoda si al art. 79, alin. 8, din Regulamentul Disciplinar;
b.      Solicitarea formulata nu intruneste conditiile de fond si de forma cerute de reglementarile in vigoare, cu privire la retragerea din competitie;
c.       In concluzie, membrii comisiei hotarasc respingerea solicitarii de retragere din campionatul Ligii a IV-a, depusa de catre reprezentantul CS FC Chisoda;
3.       Jocul CS Progresul Gataia – CS FC Chisoda, din etapa 34 a Ligii a IV-a, se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea CS Progresul Gataia, conform art. 79 din Regulamentul Disciplinar;
4.       Clubul CS FC Chisoda se exclude din competitie si se retrogradeaza in Liga a VI-a, conform art. 14, alin 4 din ROAF;
5.       Mentine rezultatele obtinute in turul si returul campionatului Ligii a IV-a, sezonul 2013-2014, si declara campioana a Ligii a IV-a, sezonul 2013-2014, pe CS FC Ghiroda.
Cu drept de apel in termen de 5 zile de la data pronuntarii hotararii.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...