Noutati :

Fara apa rece in cartierul Fabric. Aquatim lucreaza de zor in zona Splaiului Nistrului

12 mai, 2014 - 11:18 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc in cartierul Fabric raman fara apa rece. Aquatim intrerupe furnizarea apei reci pe mai multe strazi din zona, in urma unor lucrari pe care le efectueaza la intersectia strazilor Bv. 3 August 1919 cu Splaiul Nistrului.

Potrivit Aquatim, miercuri, intre orele 9:00 – 15:00, se intrerupe apa rece pe strazile Splaiul Nistrului, Bv. 3 August 1919, Zlatna, Abrud, Piata Romanilor (inclusiv punctul termic), Dr. Gheorghe Marinescu, Petru Sfetca, Academician Corneliu Miclosi, Profesor Dionisie Lintia, Episcop Joseph Nischbach si Ion Luca Caragiale.

„Echipele Aquatim vor lucra la intersectia strazilor Bv. 3 August 1919 cu Splaiul Nistrului pentru montarea unor apometre si dispozitive de monitorizare a retelei de apa. Zona Neptun este o zona pilot de monitorizare a parametrilor de exploatare a retelei, folosita de societatea Aquatim pentru diverse studii practice si proiecte care urmaresc cresterea eficientei in exploatare”, anunta reprezentantii Aquatim.

Atentie insa! La reluarea alimentarii cu apa rece e posibil ca la robinetele consumatorilor din zona sa curga apa tulbure.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...