Noutati :

Fara apa pe mai multe strazi din Timisoara, dar si la Izvin. Lucrari anuntate de Aquatim

26 iunie, 2022 - 06:39 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Marti, 28 iunie, intre orele 8-20 se vor executa legaturi de conducte la intersectiile strazii Orion cu strazile Icar si Martir Vasile Balmus. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Orion, Martir Vasile Balmus, Aleea Icar, Sirius, Aleea Azurului, Aleea Martir Eugen Nagy, Oglinzilor si Astrilor din Timisoara.

De asemenea, in saptamana 27 iunie – 1 iulie, zilnic intre orele 9-15, in Izvin se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie. Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...