Fara apa calda respectiv rece in doua cartiere importante din Timisoara. Esti afectat?

TIMISOARA. Doua cartiere, unul periferic si altul central din Timisoara, vor ramane fara apa calda, respectiv fara apa rece.

”Avand in vedere notificarea transmisa de catre Aquatim S.A., prin care am fost instiintati de faptul ca in ziua de joi, 13.08.2015, intre orele 09-19 sunt planificate lucrari, suntem nevoiti sa intrerupem furnizarea apei calde la centralele de cartier Freidorf si Polona. Vor fi afectati consumatorii arondati zonelor Freidorf si Polona”, anunta Colterm.

De asemenea, consumatorii sunt anuntati ca la finalizarea lucrarilor, poate aparea fenomenul de turbiditate pentru o scurta perioada, fapt pentru care acestora li se recomanda evitarea folosirii apei in scopuri menajere, pana la limpezirea ei.

Tot joi, 13august, in vederea remedierii unei defectiuni tehnice, Colterm intrerupe furnizarea ape reci hidrofor in intervalul orar 09-14 la un punct termic ce deserveste un cartier din zona centrala.

Vor fi afectati consumatorii care locuiesc in imobilele de pe strazile: T. Ionescu nr. 27-29-33-35-37-39-41-43-45-47 si Bucuresti nr. 26.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Fumoasa abordare insa cred ca sunt inca multe de sups. Oricum imi pare bine ca a fost abordat acest subiect. O sa marchez aceata pagina deoarece vreau sa revin mai tarziu, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com