Fanii sportului din Timisoara ii multumesc lui Dragan Petricevici pentru ce a facut la clubul de baschet

Suporterii din Timisoara, angrenati in gruparea Drukeria i-au transmis in aceasta seara un mesaj antrenorului care a condus fraiele baschetului timisorean in ultimii cinci ani, Dragan Petricevici. Fanii i-au transmis lui Dragan un mesaj de multumire pentru tot ce a facut in sportul din Timisoara si spun ca-l asteapta si pe viitor la clubul fanion al Timisoarei la baschet.

„In sportul modern se creaza foarte rar empatii intre jucatori/antrenori si suporteri. Cazul clubului de baschet Elba Timisoara a fost unul special, cel putin din prisma noastra, a suporterilor. Antrenorul care a realizat aceasta relatie bazata pe respect, simpatie si incredere a fost Dragan Petricevic, unul dintre putinii oameni de sport care a stiut sa se identifice cu tribuna si sa se consulte mereu cu ea. E adevarat ca in jocurile de echipa, atunci cand ceva nu merge bine, cel mai usor de schimbat este antrenorul. E adevarat ca Elba Timisoara (nu putem sa renuntam inca la „Elba”, chiar daca oficial echipa se numeste altfel de anul trecut) trece prin cea mai proasta perioada din ultimii ani. E adevarat ca trebuiau luate masuri. Poate ca despartirea de Dragan Petricevic va duce in cele din urma la redresarea echipei.”, se arata intr-un comunicat transmis de suporetrii din Drukeria.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...