Noutati :

Familiile nevoiase din Timisoara au primit daruri de Craciun, la Iulius Mall

23 decembrie, 2014 - 06:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. „De Craciun, fii mai bun!” Zicala li se potriveste de minune celor de la Iulius Mall Timisoara, care au decis sa fie si de data aceasta alaturi de cei mai putin norocosi.

Mai multe familii nevoiase din Timisoara au primit de la echipa Iulius Mall alimente, produse electrocasnice, imbracaminte si jucarii pentru copii.

Darurile s-au indreptat mai ales spre prichindei care fac parte din familii monoparentale sau din familii cu situatii materiale precare. Cei mici s-au bucurat nespus de cadourile primite, care au constat in dulciuri, ghiozdane si rechizite pentru scoala, hainute, patuturi pentru copii, dar si trotinete sau mingi de fotbal.

Parintii, bunicii sau persoanele care le poarta de grija au primit de la Iulius Mall haine pentru iarna, produse alimentare, precum si produse electrocasnice.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Iulius Mall a daruit Serviciului de Ajutor Maltez din Timisoara electrocasnice, atat de necesare ajutorarii beneficiarilor centrului. In cadrul serviciului functioneaza un camin de batrani, dar si o cantina sociala, unde se ofera masa calda zilnica pentru 100 de persoane.

Cazurile sociale au fost selectate impreuna cu Asociatia „Salvati Copiii”, Fundatia de Abilitare „Speranta” si Serviciul de Ajutor Maltez Timisoara.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor