Noutati :

Falimentara RATT arunca cu banii pe sponsorizari la parohii si asociatii, chiar si din Cluj! Ancheta a politiei la regia de transport din Timisoara!

8 decembrie, 2015 - 08:47 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. N-avem dupa ce bea apa, dar aruncam cu banii la parohii si asociatii. Astfel pare sa se fi ghidat Regia de Transport in Comun a Timisoarei care, desi aproape pe butuci si-a permis sa faca… sponsorizari. Asemenea actiuni, unele vechi si de 3 ani, au intrat in vizorul politistilor care au cerut mai multe lamuriri, printr-o adresa, Consiliului Local, in subordinea caruia se afla RATT.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Timis au cerut mai multe copii dupa documente, procese verbale, pentru a-si da seama in ce fel s-au luat deciziile in baza carora RATT a impartit peste 100.000 de lei.

In vederea solutionarii in regim de urgenta a dosarului, va solicitam sa ne comunicati daca RATT este o institutie subordonata Consiliului Local Timisoara, cine este ordonatorul de credite principal?, iar in caz afirmativ va solicitam sa ne inaintati cadrul legislativ care reglementeaza aceasta subordonare„, se arată in adresa semnata de conducerea IPJ Timis.

Au primit sponsorizari de la RATT: Parohia Ortodoxa Romana din zona Tipografilor, care in perioada 2012-2014 a incasat 71.000 de lei, Asociatia „Prietenul meu Gabriel”, care in 2012 a primit 9.000 de lei, Sindicatul Transportatorilor Timisoara – 8.400 de lei, Sindicatul TEPO TRANS  – 2.400 de lei, Casa de Cultura a Municipiului Timisoara – 2.000 de lei, Asociatia Sfantul Nectarie din Cluj, respectiv centrul de ingrijire paleativa cu acelasi nume – 10.000 de lei.

Primarul Nicolae Robu s-a aratat convins de faptul ca aceste sponsorizari s-au facut legal, insa i s-a adresat sefului RATT, Ioan Goia, indemnandu-l sa n-o mai faca.

Nu va spun sa nu mai faceti sponsorizari de acest tip, nici la parohia nu stiu care, nici la asociatii. Stiu ca mi-ati aratat suportul legal pe care va bazati, dar vedeti ca de acolo se naste o ancheta si doar printr-o judecata se va stabili cum ramane. Dar noi nu avem nevoie de anchete. Trebuie sa evitam pe cat se poate anchetele. Va rog mult sa nu mai sponsorizati” a spus Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Daca nu te- recomandat nimic profesional pentru functie cat de imbecil poti sa fi ?

  2. Si mai sint sponsorizari ce ipj nu le-au gasit ,4 ani tichetele angajatilor RATT,cu a cui acord,,,au mers la fundatia biserici din badea cartan si materiale de constructi,ce rautate pe ipj sa se ia de un meneger asa onest si cinstit,, caterisit popa si el,menegerul,si Robu nu a mincat usturoi si gura nu-i miroase,,,cu trolebuzele noi cum a fost,,,cu autobuzele de 20 de m cum au fost,,cu clubul 1 mai,cu getax,,,eee,cind circula mita,si PCR menegerul e curat,,iar lideri de sindicat ce-i mai onesti oameni.

  3. Bine ca doneaza peste tot, dar bani sa angajeze soferi si sa le dea salarii decente n-au. |Propun sa sponsorizeze angajatii lor ca aia fac ceva pentru bani si ii merita!

  4. Dupa un absolvent de teologie de ce n-am numi la conducerea RATT-ului un psihiatru !?!?!?