Noutati :

Faimoasa gasca de hoti din Timisoara, prinsa iarasi la furat! Vezi atacul! VIDEO

4 iulie, 2017 - 10:03 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Deja celebra trupa de hoti de buzunare care actioneaza in tramvaiele si autobuzele din Timisoara, prinsa iarasi la furat.

EXCLUSIV! Urmarire ca in filme, langa Timisoara. Om de afaceri italian, incercuit de mascati si incatusat! 

De asta data, atacatorii au fost surprinsi pe cand dadeau lovitura intr-un magazin de pe strada Titulescu. Pe imaginile de pe sistemul video de supraveghere poate fi observat unul dintre fiii faimoasei Frusina Fercovici pe cand fura sampoane de pe raft si le baga intr-o gentuta.

CITESTE SI: Atac al politistilor la banda de hoti de buzunare condusa de faimoasa Frusina, la Timisoara 

CITESTE SI: ‘Colegii de serviciu’ ai Frusinei din Timisoara, prinsi intr-o ipostaza neasteptata! In ce ‘investesc’ banii furati din buzunarele calatorilor in tramvaie? 

CITESTE SI: Frusina loveste din nou la Timisoara! Si-a bagat mana in poseta unei femei! Ce i-au facut cativa tineri? VIDEO! 

Filmarea a fost postata de Cristi Brancovan, timisoreanul supranumit si spaima hotilor de buzunare, si nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Celebra trupă de hoți din Gara de Nord evacuați de cetățeni dintr-un magazin după ce au fost prinși la furat. Între câteva portofele și câteva telefoane, Fercovici Remus jr. a fost surprins furând șampoane 🙂

Posted by Cristi Brâncovan on 3 Iulie 2017

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor