Noutati :

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din Timisoara, nominalizata pentru facultatea anului in Romania

20 octombrie, 2011 - 10:39 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

FEAA este singura institutie de invatamant superior, din Timisoara, nominalizata la Gala Premiilor in Educatie, o competitie nationala care urmareste promovarea proiectelor, a oamenilor si a organizatiilor care au impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor a indeplinit toate criteriile de eligibilitate si a reusit sa fie selectata pentru a intra in finala competitiei, alaturi de alte institutii de invatamant superior din Cluj-Napoca si Bucuresti.

FEEA a reusit sa atraga numeroase fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii si pentru proiecte, a dezvoltat strategii de comunicare si a creat parteneriate cu ONG-uri, presa, institutii de stat, companii si universitati din afara tarii. De asemenea a creat oportunitati studentilor pentru angajabilitate si a avut o deschidere insemnata pentru internationalizarea institutiei.

Marilen Pirtea, decan FEAA Timisoara

Printre realizarile Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor care s-au inscris in criteriile de eligibilitate se numara: implementarea proiectului „Calitate si competente la standarde europene pentru personalul didactic din invatamantul superior in vederea cresterii competitivitatii scolii de economie din Romania” finantat din Fondul Social European.

In plus, finantarea a 65 dintre doctoranzii FEAA printr-un alt proiect european si asigurarea de stagii de practica pentru 80% dintre studentii de anul 2.

Mai mult, la absolvire, studentii remarcati in timpul studiilor de catre profesori primesc, ca bonus, stagii de internship in companii din domeniul consultantei de management.

Pentru a vota pentru sustinerea FEEA in competitie,  suporterii pot intra pe site-ul:  http://www.premiileineducatie.ro/gpo/cont/autentificare/?msg=vote.

Procedura de vot presupune autentificarea prin crearea unui cont la sectiunea „Creaza-ti cont” si apoi accesarea sectiunii „Voteaza”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...