Facebook se afla in carti pentru castigarea Premiului Nobel pentru Pace

**FILE** Facebook.com's mastermind, Mark Zuckerberg smiles at his office in Palo Alto, Calif., in this Monday, Feb. 5, 2007 file photo. The owners of a rival social networking Web site are trying to shut down Facebook.com, charging in a federal lawsuit that Facebook's founder stole their ideas while they were students at Harvard. The three founders of ConnectU say Zuckerberg agreed to finish computer code for their site, but repeatedly stalled and eventually created Facebook using their ideas. (AP Photo/Paul Sakuma, FILE)

Facebook, reteaua de socializare fondata de Mark Zuckerberg, ar putea fi in carti pentru castigarea Premiului Nobel pentru Pace, relateaza Reuters. Premiul Nobel pentru Pace va fi anuntat vineri, 11 octombrie.

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand, incepand cu septembrie 2013, 1,15 miliarde de utilizatori la nivel mondial. Facebook a fost infiintata de Mark Zuckerberg in anul 2004.

Facebook a fost privita drept o importanta unealta politica in timpul Primaverii Arabe din Orientul Mijlociu. Facebook a fost una dintre retelele de socializare folosite de manifestanti pentru a comunica si organiza demonstratii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.