EzotericFest Timisoara, eveniment adresat celor care doresc sa aiba o minte linistita

Cunoastere, sanatate, armonie sunt cuvintele cheie pentru un eveniment cu traditie in Timisoara "EzotericFest", un targ de produse bio si terapii alternative naturiste. Expozitia este organizata la Casa Tineretului in perioada 11 - 14 noiembrie. Este un festival ajuns la a cincea editie, care se adreseaza celor care doresc sa aiba o minte linistita, un suflet impacat si un corp plin de energie si lumina in armonie. Organizatori sunt Expo Timisoara si Asociatia de Metafizica Geea Life. In cele patru zile ale evenimentului, la standuri se va acorda consultanta Feng Shui pentru echilibrarea locuintelor sau sediilor de firma, yoga, studii de kabala, numerologie, reflexoterapie, body-art, vor avea loc concerte de muzica terapeutica si muzica indiana. Specialistii in bioterapie vor oferi sfaturi despre neutralizarea toxinelor, reglarea PH-ului, pentru a scapa de celulita, se va face testare biofeedbach. In plus, se vor acorda servicii de diagnostic si evaluare cu aparatura de biorezonanta magnetica si evaluarea sistemului imunitar. Daca va pasioneaza consultatiile astrologice si prezicerile din horoscop, veti putea sa aflati totul despre aceste domenii, dar si despre tarot, clarvedere, fotografierea aurei, I Ching etc. Conferintele se vor axa pe teme de acupunctura, alchimie, analize energetice, bioritm, cosmoterapie, parapsihologie, medicina chineza si multe altele. Programul de vizitare a expozitiei incepe la ora 10, iar intre orele 11 – 20 are loc un program de conferinte, workshop, demonstratii (in paralel sala parter si etaj). La ora 21, are loc inchiderea spectacolelor si expozitiei. Fiecare conferinta dureaza 40 de minute. Joi, 11 noiembrie, la ora 12:00 are loc deschiderea EzotericFest cu un spectacol de muzica, dans, demonstratii. [nggallery id=106]

Cunoastere, sanatate, armonie sunt cuvintele cheie pentru un eveniment cu traditie in Timisoara „EzotericFest”, un targ de produse bio si terapii alternative naturiste. Expozitia este organizata la Casa Tineretului in perioada 11 – 14 noiembrie. Este un festival ajuns la a cincea editie, care se adreseaza celor care doresc sa aiba o minte linistita, un suflet impacat si un corp plin de energie si lumina in armonie.

Organizatori sunt Expo Timisoara si Asociatia de Metafizica Geea Life. In cele patru zile ale evenimentului, la standuri se va acorda consultanta Feng Shui pentru echilibrarea locuintelor sau sediilor de firma, yoga, studii de kabala, numerologie, reflexoterapie, body-art, vor avea loc concerte de muzica terapeutica si muzica indiana. Specialistii in bioterapie vor oferi sfaturi despre neutralizarea toxinelor, reglarea PH-ului, pentru a scapa de celulita, se va face testare biofeedbach. In plus, se vor acorda servicii de diagnostic si evaluare cu aparatura de biorezonanta magnetica si evaluarea sistemului imunitar. Daca va pasioneaza consultatiile astrologice si prezicerile din horoscop, veti putea sa aflati totul despre aceste domenii, dar si despre tarot, clarvedere, fotografierea aurei, I Ching etc. Conferintele se vor axa pe teme de acupunctura, alchimie, analize energetice, bioritm, cosmoterapie, parapsihologie, medicina chineza si multe altele.

Programul de vizitare a expozitiei incepe la ora 10, iar intre orele 11 – 20 are loc un program de conferinte, workshop, demonstratii (in paralel sala parter si etaj). La ora 21, are loc inchiderea spectacolelor si expozitiei. Fiecare conferinta dureaza 40 de minute. Joi, 11 noiembrie, la ora 12:00 are loc deschiderea EzotericFest cu un spectacol de muzica, dans, demonstratii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.