Noutati :

EzotericFest Timisoara 2012: bratari magnetice, tehnici de masaj si demonstratii de Qi Gong! VEZI FOTO!

25 mai, 2012 - 03:43 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0


TIMISOARA. Targul de produse naturiste si terapii alternative spirituale a adus in acest an, la Timisoara, 60 de expozanti din tara si strainatate. In cadrul EzotericFest vor avea loc si demonstratii de arte martiale pe picioroange moderne!

Editia din aceasta primavara a adunat 60 de expozanti din Romania, Ungaria, Germania si Republica Moldova. Ei prezinta diverse obiecte care ii ajuta in plan spiritual sa-si dezvolte si implineasca viata.

Conferinte pentru avizati si neavizati, concerte de muzica terapeutica, demonstratii de Qi Gong si Taijiquan se numara printre activitatile care au loc la Casa Tineretului din Timisoara in aceste zile pana in 27 mai. EzotericFest poate fi vizitat intre orele 10-21.

Sambata, de la ora 14, in sala mare de conferinte a Casei Tineretului, celebrul Oreste Teodorescu va sustine o conferinta despre Partitura Romaniei in orchestra planetara. Tot sambata, intre orele 12-13 si 16-17 au loc demonstratii de arte martiale pe picioroange.

Ca o imagine generala a tematicii EzotericFest, pe care o vom regasi in expozitia cu vanzare la nivel de produse sau servicii, precum si in cadrul prelegerilor, putem exemplifica o parte din domeniile spirituale alternative prezente la eveniment si necesare pentru Cunoastere – Sanatate – Armonie, in functie de alegerea sau dorinta fiecaruia dintre noi ca alternativa spirituala: Acupunctura, Astrologie, Gnosticism, Qi Gong, Cristaloterapie, Analize Energetice, Masaj, Presopunctura, BioEnergoterapie etc.”, ne spune Vladimir Culea, manager general Expo Timisoara International.

La nivel de produse si servicii, prezente in cadrul Expozitiei cu Vanzare EzotericFest, ce pot fi descoperite, incercate si folosite cu succes de vizitatori pentru a-si vindeca, imbunatati, armoniza si spiritualiza modul de viata, in cadrul evenimentului sunt disponibile carti si reviste pe teme specifice, pietre semipretioase, minerale, produse apicole, bratari magnetice, lumanari, coliere, imbracaminte ecologica, farmaceutice, ceaiuri si suplimente nutritionale s.a.

Diversitatea serviciilor, procedeelor si metodelor de cunoastere, de diagnosticare, de vindecare sau de mentinere a starii de sanatate fizica, energetica si spirituala sunt prezentate vizitatorilor de participantii inscrisi la EzotericFest prin mai multe variante: Tai Chi, Qi Gong, taoism, masaj Chi Nei Tsang, gimnastica terapeutica chinezeasca, reflexoterapie, gimnastica tibetana si diverse metode de masaj precum si spectacole de muzica terapeutica si de meditatie, dansuri si muzica vedica indiana traditionala si multe altele.

EzotericFest este un festival spiritual care are mai multe sectiuni: expozitie cu vanzare, conferinte, workshop-uri, demonstratii, spectacole de muzica si dans care se desfasoara anual la Timisoara si reuneste persoane, asociatii, fundatii, centre sau cabinete interesate de stiintele spirituale si domeniile terapiilor si alternativelor complementare.

Preturile sunt foarte variate. Ceaiuri dintr-o gama complexa, care au diverse proprietati curative, costa 9 lei, bratari magnetice care trateaza reumatismul – 10 lei bucata, bratari cu propietati energetice – 70 de lei/bucata etc. sunt numai cateva dintre preturile practicate de expozanti.

A 8-a editie a EzotericFest are loc in perioada 24-27 mai (editia de primavara), la Casa Tineretului din Timisoara. EzotericFest este organizat de Asociatia de Metafizica Geea Life in colaborare cu Expo Timisoara International. Informatii despre prelegeri, conferinte, standuri si activitatile derulate in cadrul evenimentului pot fi obtinute de la adresa web www.ezotericfest.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...