EZOTERIC FEST TIMISOARA, la o noua editie

TIMISOARA. Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 9 – 11 decembrie 2022 cea de-a 25-a ediție a manifestării EZOTERIC FEST TIMIȘOARA, manifestare tradițională organizată de Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Vor participa peste 70 de expozanți și conferențiari din întreaga țară.

În standuri, se vor regăsi produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatură specifică tematicii, consultații gratuite, masaje și demonstrații.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii.

Evenimentul se bucură de participarea extraordinară a Gen.dr. Emil STRĂINU, cu lansări de carte și sesiuni de autografe.

De asemenea, binecunoscutul interpret Gheorghe IOVU va încânta asistența cu muzică terapeutică.

În exteriorul CRAFT va funcționa un tâtg de produse tradiționale de sezon.

Expoziția este deschisă publicului între orele 10.00 – 20.00.

Taxa de intrare: 10 lei.

***

Informații suplimentare la tel. 0741-700153, dna Aura CULEA, organizator și pe site-ul evenimentului: www.ezotericfesttimisoara.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...