Noutati :

Expresul 7 are traseu deviat pana in toamna. Ce alte linii RATT isi schimba ruta in perioada urmatoare?

29 mai, 2014 - 07:28 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Atentie, timisoreni! RATT anunta ca pana in toamna deviaza linia Expresului 7, din pricina unor lucrari programate pe strada Nicolae Andreescu, in perioada iunie – septembrie.

Incepand de luni, 2 iunie, traseul liniei Expres 7 se deviaza temporar de pe strada Budai Deleanu pe bulevardul Dambovita, pe strada Ion Barac si pe strada Ardealul pana la Liceul Auto in ambele sensuri de circulatie. Pe tronsonul deviat statiile sunt comune cu cele ale liniei 3 autobuze: Dambovita, Vaslui, Pacii, Canton C.F.R. Toate celelalte statii raman neschimbate. De asemenea, orarul acestei curse ramane neschimbat, sustin reprezentantii RATT. Odata ce vor fi gata lucrarile, Expres 7 isi reia traseul consacrat.

Nu este insa singurul mijloc de transport care circula altfel in perioada urmatoare. Din cauza lucrarilor de modernizare si de extindere a retelelor de apa si canalizare pe Calea Dorobantilor, pe tronsonul cuprins intre Calea Dorobantilor si sensul giratoriu Aeroport si strada Palmierilor, in zilele lucratoare, traseul liniilor 28 si 29 va fi altul. Asadar, tot din 2 iunie, linia 28 va merge pe strada Uzinei, Calea Dorobantilor, strada Lalelelor, strada Matasari, strada Uzinei si apoi pe vechiul traseu. Statia pe traseul modificat va fi pe strada Matasari, dupa intersectia cu strada Lalelelor.

In ceea ce priveste linia 29, aceasta va avea traseul pe strada Uzinei, Calea Dorobantilor, strada Lalelelor, Intrarea Carului, Aleea Ghirodei, strada Dunarea, strada Campului, strada Dunarea, Aleea Ghirodei, Intrarea Carului, strada Behela, strada Uzinei, mai spun reprezentantii RATT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...