Noutati :

Expozitie de micro-sculptura in creion Game of Thrones la Shopping City Timisoara

10 iunie, 2019 - 04:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Shopping City Timisoara alături de HBO România şi sculptorul rus Salavat Fidai, reunesc Casele din universul Game of Thrones chiar în Timișoara, într-o expoziţie aşa cum n-ai mai văzut!

Vino la Shopping City TImișoara, între 10-30 iunie, să vezi micro-sculpturi impresionante pe vârfuri de creion, realizate în onoarea celui mai urmărit serial la nivel mondial – Game of Thrones. În această expoziție sunt incluse sigiliile caselor din Westeros, dragonii, Regele Nopții și Tronul de Fier.

Pentru a crea aceste unice sculpturi în miniatură, Salavat Fidai folosește un cuțit de sculptură, o lupă și un microscop pentru a adăuga detaliile minuscule. Din cauza dimensiunilor reduse și complexității fiecărei piese, artistul petrece între 6 și 12 ore realizând fiecare obiect.

Ce poți să vezi la expoziție?

⋆ Pe 10 și 11 iunie, Salavat va dezvălui arta care stă în spatele magiei acestor sculpturi complexe în minele de creion. În intervalul orar 11:00-14:00 și 15.00-18.00, artistul va sculpta live în 2 mine de creion, în zona magazinului Zara, la parter.

⋆ Între 10-30 iunie, intervalul orar 10:00-22:00, poți admira cu ajutorul lupelor 30 de sculpturi expuse la parter, în zona magazinului Zara!

⋆ Între 10-24 iunie, te întâlnești cu unul dintre dragonii lui Daenerys, tot la parter, în zona magazinului Zara!

Salavat Fidai își bazează majoritatea acestor lucrări de artă pe teme fantasy. Printre numărul mare de urmăritori ai artistului, se află și fani Harry Potter, Star Wars și Marvel. Fidai este unul dintre puținii artiști din acest domeniu din cauza procesului intens, care consumă mult timp, și a naturii delicate a grafitului.

La începutul anului 2019, Salavat Fidai a creat mai mult de 350 micro-sculpturi din grafit. Multe dintre lucrările lui sunt acum în galerii și colecții private din SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China și multe alte țări.

Vino să admiri o expoziție inedită, care te va transporta în universul Game of Thrones din prima clipă!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...