Expozitie cu milioane de piese LEGO® si teatru de papusi, surprizele oferite copiilor, de Iulius Mall Timisoara

Finalul de săptămână de la Iulius Mall le va aduce celor mici multe motive de bucurie: o expoziţie tematică realizată din milioane de piese LEGO® şi noi sesiuni de teatru de păpuşi.

Copiii sau pasionaţii jocurilor LEGO® sunt aşteptaţi în acest weekend, la Iulius Mall, acolo unde va avea loc Brickenburg Expo, eveniment inclus în calendarul oficial al expoziţiilor organizaţiilor recunoscute de practicanţi ai hobby-ului LEGO®. În perioada 14 – 16 septembrie 2018, în zona magazinul Intersport, membrii Asociaţiei Brickenburg vor expune, pe o suprafaţă impresionantă, machete realizate din milioane de piese LEGO®. În plus, copiii vor avea ocazia să îşi pună în valoare creativitatea la atelierele special organizate.

Tematica va fi diversă, de la lumea dinozaurilor, Evul Mediu şi zone urbane contemporane, până la lumi fantastice, populate de diverse personaje cunoscute. Lucrările expuse au fost prezentate la cele mai importante expoziţii din ţară, dar şi din Ungaria, Croaţia, Austria, Cehia, Serbia, Italia, Olanda şi Danemarca. Lucrările sunt originale şi sunt construite de membri ai Asociaţiei Brickenburg, LEGO® User Group de cel mai înalt nivel, recunoscut la nivel internaţional.

Spre încântarea celor mici, din această duminică, teatrul de păpuşi revine la Iulius Mall. Până pe 23 decembrie 2018, copiii vor avea ocazia să se întâlnească, săptămânal, cu personajele îndrăgite din poveştile lor preferate. Pe 16 septembrie, de la ora 12.00, în food court este programată piesa „Vistiernicul cel avar”. Teatrul cu marionete va continua cu „Pădurea fermecată”, „Muzicanţi din Bremen”, „Elefănţelul curios”, „Motanul încălţat” şi multe alte istorisiri cunoscute.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.