Expozitie a masteranzilor de la Facultatea de Arte la Muzeul Apei, de la Timisoara

TIMISOARA. În perioada 4 iulie – 30 august 2024, poate fi vizitată o expoziție colectivă de pictură Centralitate, Infinitate, Univers, a studenților masteranzi anul I din cadrul Facultății de Arte și Design Universitatea de Vest Timișoara, Master Pictură – Surse si resurse ale imaginii.
Curatori: Prof. univ. dr. Daniela Constantin, Prof. Univ. dr. habil. Dacian Andoni
Organizatori: Lector univ. dr. Smaranda Moldovan, Asistent cercet. dr. Oana Maria Popescu
Vernisaj: 4 iulie 2024, ora 18.

Atelier de pictură pentru copii Pictează-ți emoția, cu Adela Ioana Murărescu: 6 iulie, ora 11.
Vor fi expuse lucrări de Broșniac Slavicica, Gabor Zoltan, Gal Ioan, Gugescu Andreea, Murărescu Andreea, Popescu Maria, Popovici Constantin, Predoiu Georgeta, Simion Gheorghița, Talpău Simona, Tohăneanu Daniela, Zarioiu Tudorică.

Lucrările prezentate au rezultat în urma cercetării și creației artistice la disciplinele Investigații alternative în cromatologie și Reprezentare și concept, susținute de cei doi profesori curatori ai expoziției. Acestea sunt realizate în tehnica acrilic pe pânză și ulei pe pânză, fiecare pictură reprezentând transpunerea esenței imaginare coroborate cu temele și problemele plastice supuse cercetării.
Parteneri: Fundația Aquatim, Facultatea de Arte si Design UVT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.