Noutati :

Expozitia de ciocolata din centrul Timisoarei, un fiasco. Trecatorii s-au amagit cu cateva platouri

7 aprilie, 2012 - 02:21 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. O fantana de ciocolata cu ciocolata intarita si cateva platouri cu prajituri si biscuiti. De asta au avut parte timisorenii care au trecut sambata prin centrul orasului, la Targul de Primavara, in cadrul expozitiei de ciocolata organizata de primarie.

Desi se anunta a fi un eveniment inedit, timisorenii au avut parte de o surpriza nu tocmai placuta: 4 standuri, cateva platouri si torturi, fructe invelite in ciocolata, dar si o fantana de ciocolata care nu prea functiona. Amatorii de dulce au putut gusta delicatesele de la standuri doar contra-cost. De exemplu, pentru o bucatica de prajitura, au trebuit sa scoata din buzunar 2,5 lei.

„Ma asteptam sa vad ceva mai frumos. Au intins cateva platouri si gata. Nici fantana aia de ciocolata nu merge, s-a intarit ciocolata pe ea. Nu-mi place cum arata si mie imi place mult ciocolata”, ne-a spus Mariana Savu, una dintre timisorencele care a asteptat cu nerabdare deschiderea expozitiei.

Targul de ciocolata s-a organizat in cadrul Targului de primavara deschis la sfarsitul lunii martie in Piata Operei. Tot acolo, timisorenii pot vizita si o expozitie inedita de flori, deschisa vineri.

Foto: Virgil Simonescu

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor